mandag den 19. marts 2012

Sommerhusferie


Vi  er kommet nordenfjords - nærmere betegnet i et sommerhus ved Hou tæt på Hals.
Sommerhuset er  - tja.... - som den slags er flest - dvs neutralt, venligt  og upersonligt indrettet.... hvidt standard med herstal-lamper over det meste. Kæresten ELSKER det - han er til den der neutrale hotel lounge indretning, og jeg er ved at gå til over alt det hvide, for det er svært at navigere i uden farve-fix-punkter. Men jeg kommer vel efter det;0)
 Min veninde  er med, og vi skal fejre hendes fødselsdag heroppe på torsdag. Området er gammel plantage en kilometers penge fra Kattegat, og det er guf for en lille dansk svensk gårdhund, der kan lugte fasaner og ræve og mus og muldvarpe... !!!!!
I nat har det blæst en halv pelikan og jeg har været oppe siden 4,så  den lille hund og jeg gik en tur da solen var kommet lidt op....


Her er rigtigt surbundsvegetation, og mange af træerne er overgroet med lav - langt, vådt og hængende. Det er vildt flot ud.
Men det bedste af det hele er en hel uge, uden nogen der siger "MOAR"..... at sove længe og stå op, når man har lyst. Lækker mad med et glas vin til - dejligt selskab - og MASSER AF GARN!!

Veninden hækler lapper og jeg er ved at lægge an til en nederdel med ugler - tror jeg - og  den skulle gerne på pindene idag, når jeg er færdig med at regne ud... har - igen - ingen opskrift men kun en idé.... nu får vi se. Hav en god og solrig mandag derude - Quinden

4 kommentarer:

 1. Det lyder godt nok meget, meget dejligt og hyggeligt. Rigtig god ferie:-)

  SvarSlet
 2. Rigtig god ferie, til jer tre. En uges hygge er dejligt især når man kan lave det man har lyst til.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. God ferie :-) Det ser dejligt ud - ferie, natur og garn:-)

  SvarSlet
 4. Jeg har faktisk været i sommerhus i Hou mange gange som helt ung. Der er dejligt. Håber I havde det skønt, men det ser det da ud til.
  Jeg så du var tilmeldt min blog - det synes jeg er dejligt - jeg kvitterer hermed og håber at se mere til den spændende nederdel, du planlagde med ugler.
  Hilsen fra Kirsten i Præstø

  SvarSlet