fredag den 20. april 2012

Regnvejrsdag....... i haven

Det regner og det er bare skønt.
Det er nok ikke til at se på billedet,
 men der er sat og sået en del i højbedet 
og ikke mindst i potter,
 og nu har de alle fået vand - herligt !

Nu er det bare at vente på at det hele begynder at vrimle op af jorden.. og sjældent har jeg da længtes efter foråret som i år ! ÅH hvor bliver det dejligt, når varmen sætter ind og det hele begynder at gro.
Det gør den vist i næste uge, hvor jeg er på Sjælland, men pyt - så kan det være der er sket noget, når jeg vender tilbage.
Det bliver vist et længere indlæg med foto's dette her.. ;0)

Pilen er lagt i blød og den er fletteklar,
 når jeg kommer hjem i uge 18...... der er kæresten atter ude at
se på verden, så der skal jeg sidde ude og flette og hygge mig, uden at tænke på middagsmad eller indkøb - bare jeg og den lille hund og alle fuglene ;0)

I dag skal jeg lige nå at så 5 forskellige slags storkenæb..... de kommer ikke alle sammen, for det er kun nogen af dem, der vil spire, men pyt..... der skal være smukke storkenæb i nordbedene langs huset i år - sammen med akelejerne!
Der er indkøbt og plantet 3 smukke høstanemoner.. en have uden, er som et hjem uden klaver for mig.Mine gyldenlak, der blev sået sidste år og plantet ud i efteråret, står sprængfyldte af knopper... jeg må se at få dem bundet op, for ellers er det vist kun fliserne, der får glæde af dem ;0)Og så er der en solsort, der har fundet den ufærdige bund til en hængekurv, jeg satte ind i hækken i marts.... den fløj, da jeg tog billedet, men jeg tror jeg sætter flere af den slags ind i hækken....... jeg ELSKER fugle i haven ;0)

Men nu er der ikke mere tid til at blogge, for nu er min flightcase til klaveret ankommet hele vejen fra Holland...... YES !
Den ser da virkelig proff ud, ikke ?  ;0)

4 kommentarer:

 1. Uh hvor lyder det dejligt med alle de blomster,måske man skulle så nogle storkenæb.Og snart plante de georgine knolde som er indkøbt :).Glæder mig til at se hvad du får flettet

  SvarSlet
 2. Jo, det ser proff ud. God fornøjelse både med at spille og med at få styr på alle blomster i haven.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Jeg er så ked af at du er blevet forhindret..

  Håber du får en mulighed for at komme en anden gang.. Håber alt er vel..

  Kram Lone

  SvarSlet
 4. Hvor ser din have skøn ud. Glæder mig til at følge den hen over sommeren.

  SvarSlet