fredag den 4. januar 2013

2013

Så blev det 2013 !
Efterhånden rask, omend der stadig er basis for lidt romtoddy ved aftenstide, har jeg kastet mig ud i 2013 med lidt mere mod på tilværelsen.
Al den julegaveproduktion har inspireret mig til at få noget fra hånden.... årets første færdige arbejde er et sjal til min Mor.
Her holdes op af min datter Signe.....
 Og her sidder så min Mor.
En sand original på den fede måde... DIVA og  visekælling..... bindegal  hattedame som altid er på farten... og som elsker pynt.
Hun er snart 81 og har stadig fuld fart på  - og hun blev glad for sjalet ;0).


Jeg har brugt mange timer på Pinterest og Ravelry de seneste uger, og for pokker, hvor er der meget inspirerende at se der.
Mit næste projekt bliver nok dette :
  Jeg har købt mønsteret på pinterest, men kan se at hjælpepinde og mit syn nok ikke er kompatible længere... så nu sidder jeg og opfinder et andet mønster, som forhåbentligt også bliver godt..... vi får se.

Ellers går dagene lige nu med te og romtoddy og varme sokker og uhæmmet brug af diverse lommeletter, køkkenruller og hvad der ellers egner sig til en tap-løbende næse.
Jeg håber I får en god dag derude ;0) - Vibeke

Forresten: Jeg efterlyser en hard-core-blogger i nærheden af Vejle, der vil hjælpe mig med layout på denne  kedelige blog ? Jeg er tidligere habil pc-bruger, men med mit syn er det umuligt for mig at finde rundt i alle funktionerne. Jeg giver kaffe hjemmelavet knækbrød - og bor i øvrigt i et rygerhjem........ anyone ??
P.S - Knækbrødet smager HIMMELSK ;0)

2 kommentarer:

 1. Pinerrest maa jeg da lige kigge paa. Hvis det er lige saa farligt som Ravelry, saa......
  Fedt sjal. Da jeg saa billedet af din mor (flot pige) kom jeg saadan til at taenke paa "fru Pigalop" som jeg laeste som lille i Norge. Kender du ogsaa den????
  Desvaerre kan jeg ikke hjaelpe. Hvad computere angaar er jeg mere soft-core med total hang til klovn. Og saa bor jeg aaalt for langt vaek, men held og lykke med det.

  SvarSlet
 2. Sjalet er vildt flot. Smukt mønster og det ser altså ud som om din mor er vildt stolt og glad for gaven. Skøn kvinde ser det også ud til, sådan med skælm i øjet. Så den med visesanger tror jeg på.

  Det ser altså vildt flot ud, det du har købt opskrift til. Tror du ikke det kan lade sig gøre med hjælpepinden for garnet er tykt.

  Jeg tør ikke tilbyde mig som hjælper.

  Kh. Lis

  SvarSlet