Lækkert SLIK
Hvis du vil lave/have noget lækkert,
der kan holde sig 3-4 uger på køl, er dette en af mine fortrukne "synderier".
25 g = 105 kcal og 1 g fedt !
Du skal bruge:
150 g tørrede abrikoser
150 g mandler med skal
150 g rosiner
150 g valnødder
2 cl grand marnier
100 g mørkt overtrækschokolade
( Man kan også smide 1-2 dl sunde havregryn i, men så holder det ikke lige så længe, og konsistensen egner sig nok bedre til at trilles i kugler, ligesom julekonfekt)
Blend frugterne og tilføj derefter nødderne og likøren.
Kom bagepapir i en stor bradepande og smelt chokoladen over vandbad.
Fordel halvdelen af chokoladen i bradepanden og sæt den 5 min i fryseren, så den køles.
Nu kommes fyldet i og presses godt ud, så det dækker, og til sidst resten af chokoladen ovenpå. Sæt 5 min i fryser igen. Herefter kan pladen tages ud og skæres i mundrette stykker med et pizzahjul.
Smager himmelsk - go' fornøjelse !
Hvis du vil lave/have noget lækkert,
der kan holde sig 3-4 uger på køl, er dette en af mine fortrukne "synderier".
25 g = 105 kcal og 1 g fedt !
Du skal bruge:
150 g tørrede abrikoser
150 g mandler med skal
150 g rosiner
150 g valnødder
2 cl grand marnier
100 g mørkt overtrækschokolade
( Man kan også smide 1-2 dl sunde havregryn i, men så holder det ikke lige så længe, og konsistensen egner sig nok bedre til at trilles i kugler, ligesom julekonfekt)
Blend frugterne og tilføj derefter nødderne og likøren.
Kom bagepapir i en stor bradepande og smelt chokoladen over vandbad.
Fordel halvdelen af chokoladen i bradepanden og sæt den 5 min i fryseren, så den køles.
Nu kommes fyldet i og presses godt ud, så det dækker, og til sidst resten af chokoladen ovenpå. Sæt 5 min i fryser igen. Herefter kan pladen tages ud og skæres i mundrette stykker med et pizzahjul.
Smager himmelsk - go' fornøjelse !
Ingen kommentarer:
Send en kommentar