søndag den 8. januar 2012

Et Nyt År

Så er det januar igen..............................
Ifølge kalenderen er lyset nu på vej tilbage - og jeg glæder mig.
Min mørke tid begynder i slutningen af oktober og ender igen i marts.
Jeg er stort set blind  efter en blodprop i synsbarken for 3 år siden og har ca 5 % af mit synsfelt tilbage, så jeg ser meget lidt, og i den mørke tid udelukkende det, der er belyst.
Det betyder, at min hverdag til tider er temmelig udfordrende - især  mine 4 måneders nat hvor alt er gråt eller bare væk.
Efter mange år med utallige kreative gøremål, har jeg følt mig "grounded" og "stækket" - og mit selvværd har fået et alvorligt knæk ved tab af mange kompetencer, og ikke mindst mødet med et meget stigmatiserende og rigidt system som førtidspensionist.
De sidste 3 måneder har forsøgt at holde en  begyndende depression stangen, og jeg er så træt af det.
Så nu har jeg besluttet mig til at føre denne blog - med mine tanker - mine projekter og ideer - så der kommer et synligt bevis på, at der stadig er noget, der gror -  at jeg ER her... eksisterer... og kommer igennem !

5 kommentarer:

 1. Tillykke med din blog, og velkommen i dette forum. Her er gode muligheder for dialog med mange forskellige mennesker.
  Jeg håber for dig, at du kan holde depressionen fra døren, og hvis du ikke kan, at du har mulighed for at få hjælp til det.
  Jeg glæder mig til at følge dig på bloggen.

  SvarSlet
 2. Jeg glemte helt at komplimentere dig for det fine layout på din side. Det er en fin, fin ide, med klarsynet på den ene side og det tågede, hvor man kun aner lidt, på den anden side.Dobbeltbetydningen i bloggens navn er også en rigtig god ide.
  KOM NU!! Det er godt det du laver!!

  SvarSlet
 3. Flot blog. Glæder mig til at følge den. Jeg er iøvrigt selv nybegynder i at blogge. Min blog hedder annetteskreativiteter.blogspot.com
  Hilsen Annette Nielsen

  SvarSlet
 4. Tillykke med din skønne blog. Velkommen blandt en masse skønne blog-mennesker med hver sin historie.

  Glæder mig til at hører mere fra dig. Jo mere aktiv du er, des to mere får du tilbage her i landet.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Hej solstråle!

  Så har jeg fundet vej til "bloggeriet",for selvom vi "mødes" andre steder på nettet, så kan dette sted måske bringe lidt inspiration med sig. Lige nu i dag vil jeg pleje min herlige omgang snot og betændelse i bihulerne, så dette er bare et kig indenfor... På opfordring!!! :o)
  Knus fra Mianne

  SvarSlet