torsdag den 16. februar 2012

Foråret nærmer sig...

Det ligger lige om hjørnet (næsten) - foråret!
Det var hundekoldt igår, men det lykkedes mig faktisk at finde en plads i læ, hvor jeg kunne sidde ude en times tid - med halvhandsker og varm the - og strikke i solen!
Det var dejligt - hver vinter glemmer jeg næsten, hvor dejligt det er, at sidde ude og lytte til livet omkring mig... men den time gav mig en lille forsmag på alt det, vi har i vente.
Der er bl.a. en solsort, der helt klart har hormonforstyrrelser, for den er begyndt at øve sig på smukke forårssange......

Hele onsdag  lyttede jeg efter postens knallert...... for jeg har ventet utålmodigt på endnu en ny beboer - eller rettere to. En gammel garnvinde og et nyt krydsnøgleapparat! Endelig kom hun, og der gik ikke ½ time, før jeg var igang.
Oh salighed... at sidde og snurre og få pæne håndterlige nøgler ud af de bunker af garnfed, jeg ikke har kunnet tage mig sammen til at vinde op i hånden. Nogle af dem, har flyttet med mig siden 2000.... så  torsdag er  oprydningsdag i garnskabet !!!

1 kommentar:

  1. Ja du har ret, jeg fornemmer også foråret. Pludselig høre man lyde, hvad ? Var det ikke fuglefløjt? OG DET ER DET VIRKELIG. Ja man kan finde en plads i solen, men pas nu på ikke at blive forkølet, det kan snyde med varmen. Mange hilsener annetteskreativiteter.blogspot.com

    SvarSlet