mandag den 27. februar 2012

Hva' sker der lige...??!!!!!

Jeg havde forsvoret nogensinde at.........!!!!!..... - og det er alle de herlige bloggeres "skyld "!!!
Jo det er !!

Her har jeg i hele mit 55 årige liv fuldstændig undgået ALT, der var puttenuttet eller "sødt", "kært" eller "yndigt"....   jeg er ikke i tvivl om, at en del af det skyldes, at jeg er en af dem, der aldrig havde en dukke eller en bamse... (- som 1 ud af 7 unger, havde ejendomsretten det med at gå til den stærkeste )  ... og er ikke opvokset med en lodden ven, jeg med sikkerhed kunne kalde min egen....
Så måske bunder det hele egentlig i banal brødnid... jeg skal ikke kunne sige det.......
En jævnaldrende veninde bliver ustandseligt mobbet af mig ( godmodigt) fordi hun tænder på ALT med bare den mindste nuttethedsfaktor... og jeg kan ikke HA' det !!!

Det vil sige...  sådan VAR det, indtil jeg bevægede mig ud i blogland........  og se så hvad der sker ??!!Pludselig finder jeg mig selv gemt inde på mit værelse foran computeren med billede af et hæklet dyr - og synes det er sødt ??!!... Og under alle papirerne ligger der et nøgle bomuldsgarn... " for det skal da lige prøves"..???Nemlig !! Jeg lister mig  - som en anden alkoholiker - ind for at sidde med mig selv og alle de der hæklede tern og lapper og blomster.. og hvad der ellers er.


Jep ! Der sidder jeg altså med min nu hemmelige last og "skabshækler"... og  tager ved lære ... ahem... det er f. eks ikke så nemt, at fylde et "færdigt" græskar med uld.... men nød lærer som bekendt.. osv....... !!

Det endte nu med en appelsin.. tror jeg.... eller noget..


 Det værste er nok, at hele min identitet er rystet i sin grundvold..... Jeg som HADER alt plys og lyserødt.... sidder nu og smelter over alle de mest nuttede kreationer...- Idag er jeg ski'sme begyndt på en af alle de der ugler, der bebor samtlige blogs...
HVAD SKER DER MED MIG ???????? - Er jeg endelig blevet en "rigtig" kvinde eller hva'?
Eller er det den "forsømte lille pige" der nu tager over ?
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...............

Quinden


3 kommentarer:

 1. Det er rigtigt det er spændende at befinde sig i blogland. Lige nu er jeg på din side igen og det er sjovt at følge med i hvad der sker. Det er rigtigt man bliver inspireret både af forskellige håndarbejder med også farver. Du har rigtigt kastet dig ud i gult og der ser rigtig forårsagtigt ud.

  SvarSlet
 2. Hi-hi. Ja, sådan kan man opdage ukendte sider af sig selv! Jeg har også "bort-sværget" alle nuttetheder, altså bortset fra, at efterhånden har der vist sneget sig en smuuule nuttet babytøj, nogle gaaanske få strikkede dyr - og en lille bitte smule andet ind på mig.

  SvarSlet
 3. Ja, sådan kan det gå!
  Eller man kunne jo citere Krag: " Man har et standpunkt til man tager et nyt"
  Det er sjovt at møde nye sider af sig selv:-)

  SvarSlet