onsdag den 8. februar 2012

Gråsyn....

De seneste 4 dage har været smukke, kolde og lyse ....
Men i stedet for at nyde dem og suge lyset til mig, har jeg  siddet og svøbt mig ind i et tæppe af tungsind......

Jeg har brugt dagene på at rydde op..... ikke i gemmerne, selvom de trænger til det, men i mit hovede... lidt i min fortid..... genfundet minder og smidt enkelte ned i en kasse, jeg vil stille på mit mentale loft og glemme alt om..... kort sagt... nogle gråzonedage..... og så alligevel ikke helt.
For jeg er kommet anderledes lettet ud af dagene, end tidligere....
Jeg går og læner mig op ad en depression.... det ved jeg, men jeg har ikke tænkt at lade mig falde ned i den, ikke denne gang.... og måske kan det lade sig gøre...? Måske er min vilje og alle mine nøje planlagte gøremål, der kun er beregnet på at glæde mig selv, virkelig en god metode ... for mig.
Også selvom det af og til koster nogle indadvendte dage, hvor jeg egentlig helst ikke vil tales til...Min udsigt er fuglebrædtet....  der har været masser af aktivitet i de sidste dage.... og det har været næsten meditativt, at sidde og betragte fuglene...... idag fangede jeg lige solens sidste stråler og den lokale solsort .....

Jo... jeg tror, jeg kan.
Komme igennem og frem til foråret....
Det kommer jo lige snart, ikke...?

1 kommentar:

  1. Meditation og indadvendte dage burde være en menneskeret. Jeg tror det er vigtigt, at give sig selv lov til at have det sådan i perioder.Det risikable ved det er jo, at man synker ned i et hul som det er svært at komme op af igen.
    Jo. Foråret er liige om hjørnet:-)

    SvarSlet