lørdag den 18. februar 2012

MEGA-projektet

Ok - nu har jeg tænkt længe nok på det - nu siger jeg det højt !
JEG VIL STRIKKE EN KJOLE TIL MIG SELV I 2012 !!

Den skal være farverig - selvfølgelig - passe en str 42... sidde skidegodt til efteråret og varme mig gennem de smukke måneder. Med andre ord - den skal være i uld og den skal alligevel "falde" med en vis tyngde.
Jagten på en god opskrift er gået ind - eller også skal jeg strikke den efter et grundmønster ?... hmmm... overvejelser overvejelser.....

7 kommentarer:

 1. Ja,der er ufatteligt mange muligheder. En af de rigtigt store fordele ved bloggeriet er, at man kan nyde godt af andres erfaringer .
  Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på:-)

  SvarSlet
 2. Ved du godt, at det er meget svært, at få lov til at lægge en besked på din blog? -sværere end på andre blogs. Her er 2 "ord" man skal skrivefor at bevise, at man ikke er en robot, og det ene er meget svært at læse. Tit læser jeg forkert, og så bliver mit indlæg afvist, så det tager noget tid, at lægge en kommentar hos dig:-)

  SvarSlet
 3. Åh Mona - det er jeg da ked af at høre. Jeg er selv stødt på sådam en blog nu og da, men jeg aner helt ærligt ikke hvordan jeg skal ændre det...... Kender du noget til det ?
  Quinden

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er altså ikke særligt "knøv" til sådan noget, men hvis jeg finder ud af det, skal jeg skrive det til dig.

   Slet
  2. Nu faldt jeg helt tilfældigt over en blog, som har samme robotproblem. Der er flere af hendes læsere, som anviser, hvordan man fjerner "robotten" http://lavendelstrik.blogspot.com/2012/02/magter-det-ikke.html#comment-form
   jeg håber linket virker, ellers må du google det.

   Slet
 4. Tusind tak Mona - jeg vil straks gå i gang med at se om jeg kan finde ud af det ;0)
  Quinden

  SvarSlet